Պատրաստեք տորթ «երեք կաթ» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Երեք Կաթ» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Տորթ «Երեք Կաթ» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ձուն աղով հարել, ավելացնել շաքարավազը, վանիլային շաքարավազը, հետո լցնել մաղած ալյուրը, փխրեցուցիչը: Խառնել, մինչև ալյուրը լիովին ձուլվի խմորին: Կլոր տապակի տակ յուղաթուղթ դնել, յուղել, լցնել խմորը և թխել 170 աստիճանում մինչև թխվի` մոտ 20-30 րոպե: Երեք տեսակի կաթերը հարել, մինչև լավ խառնվեն: Բիսկվիթը դնել ամանի մեջ, պատառաքաղով ծակծկել, լցնել կաթերի խառնուրդը: Բիսկվիթը պիտի թրջվի, անգամ դուրս կգա միջից, բայց հետո կներծծվի: 8-10 ժամ դնել սառնարանի մեջ: Սերուցքը հարել, զարդարել տորթը և մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info