MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ «դեղնամազիկ»

Սառը թթվասերին ավելացնել մեկ բաժակ շաքարավազ և հարել: Շատ կարևոր է, որ թթվասերը յուղոտ լինի, կրեմն այդ դեպքում թանձր է ստացվում: Խմորի համար վերացնել 1 բաժակ շաքարավազ, բուսայուղ, ձուն, մեղր և սոդա, խառնել: Խմորը դնել գոլորշու վրա: Եփել 15-20 րոպե, անընդհատ խառնել, մինչև այն շատանա մոտ տասն անգամ: Զանգվածին ավելացնել 4 բաժակ ալյուրը, հունցել, բաժանել 9-12 մասի: Գնդեր անել: Ամեն գունդը մտցնել ալյուրի մեջ, բարակ բացել, կլոր կտրել: Խմորը հեշտ է բացվում, երբ դեռ տաք է: Եզրերի ավելցուկը նույնպես պետք է թխել, փշրել զարդարելու համար: Խմորի շերտերը թխել 200 աստիճանում: Որպեսզի խմորները շուտ չչորանան, ջեռոցի մեջ դնել ջրով տարա: Հերթով թխված շերտերին քսել թթվասերով կրեմից: Երբ բոլոր շերտերը դրվեն, մնացած կրեմը քսել վրան, ցանել խմորի փշուրները: Դնել ողջ գիշեր սառնարանի մեջ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «դեղնամազիկ»

շաքարավազ շաքարավազ 2 teyi_bajak

մեղր մեղր 3 chashi_gdal

ձու ձու 2 հատ

ձեթ ձեթ 1 teyi_gdal

սոդա սոդա 1 chashi_gdal

ալյուր ալյուր 4 teyi_bajak

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2080դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 422 կկալ

Press Esc to close

Автор и администратор сайта 1001recepti.info