Պատրաստեք տորթ ՛՛կանացի մատներ՛՛ հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ ՛՛Կանացի մատներ՛՛ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Տորթ ՛՛Կանացի մատներ՛՛ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Պատրաստում ենք եփովի խմոր. Ջուրը կարագի ու աղի հետ հունցել, դնել կաթսայի մեջ ու դնել կրակին: Անընդհատ խառնել, մինչև յուղը կհալվի ու ջուրը կեռա: երբ ջուրն սկսի եռալ, կրակն անջատել, ալյուր մաղել ու արագ խմոր հունցել: Հերթով ավելացնել ձվերը, ամեն անգամ խառնել մինչ դառնա միատարր: Արդյունքում կստացվի փափուկ, խիտ, փայլուն զանգված: Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան: Եթե չունեք հատուկ ներարկիչ, ապա վերցրեք թղթի համար նախատեսված հատուկ ֆայլ, դրա վրա խմոր դնել, կտրել անկյուն ու տարբեր երկարությամբ փայտիկով սեղմել՝ 5-10 սմ, լցնել տապակի մեջ:Թխել 20 րոպե, հետո ջերմաստիճանն իջեցնել մինչև 150 աստիճանի ու չորացնել 5-7 րոպե: Ջեռոցն անջատել, բացել դուռը ու թողնել հովանա: Պատրաստել կրեմը. Թթվասերը հարել շաքարավազի հետ մինչև այն ամբողջությամբ հալվի: Յուրաքանրյուր մեղրաբլիթը թաթախել կրեմի մեջ: Դնել հատուկ ֆորմայի մեջ, այն դնել սառնարան 4-5 ժամով, որպեսզի տորթի մեջ ներծծվի, իսկ կրեմը սառի: Մատուցելուց 1 ժամ առաջ պատրաստել գլազուրը.շոկոլադը դնել փոքրիկ կաթսայի մեջ: Դնել մեր պարագիծ ունեցող ջրով տարրայի մեջ, դնել կրակին: Շոկոլադն անընդհատ խառնել, մինչ լուծվի: Տորթը հանել սառնարանից: Տորթի վրա հալած շոկոլադ լցնել: Դնել սառնաան, մինչ շոկոլադը սառի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info