MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ «ծիածան»

Ձուն շաքարավազի հետ հարել խորը թասի մեջ: Ավելացնել փափկած կարագը, թթվասերը, լավ հարել այնքան, որ համասեռ զանգվածի վերածվի: Ալյուրն ու սոդան առանձին ամանի մեջ խառնել, լցնել ձվի զանգվածի մեջ, խառնել: Ավելացնել նաև վանիլային շաքարավազն ու խառնել: Քանի որ ծիածանը ենթադրում է յոթ գույների առկայություն, պետք է խմորը բաժանել յոթ մասի և ամեն մասը ներկել տարբեր գույնի: Եթե ներկերի օգտագործումից խուսափում եք, օգնության կգան տարբեր գույնի մուրաբաներն ու բանջարեղենը: Խմորի յոթ մասերը հավասար չափի չեն, նրանց քանակությունը գնալով պետք է նվազի: Վերցնել տապակը, յուղել, լցնել այն գույնի խմորը, որն ամենաշատն է: Լցնել գույները ըստ քանակի նվազման: Ջեռոցը տաքացնել 190-200 աստիճան, թխել կես ժամ: Հանել, թողնել հովանա, մատուցել կտրատած, այդպես ծիածանի բոլոր գույները աչք են շոյում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «ծիածան»

կարագ կարագ 100 gram

սոդա սոդա 0.5 teyi_gdal

ձու ձու 4 հատ

ալյուր ալյուր 1 teyi_bajak

շաքարավազ շաքարավազ 1.5 teyi_bajak

սննդային ներկեր սննդային ներկեր

վանիլային շաքար վանիլային շաքար

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1040դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 445 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info