Պատրաստեք տորթ ՛՛կախարդուհի՛՛ հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ ՛՛Կախարդուհի՛՛ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Տորթ ՛՛Կախարդուհի՛՛ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Ձուն շաքարավազի հետ հարել մինչև փրփրի: Ավելացնել ալյուր ու փխրեցուցիչ, ցածր արագությամբ հարել: Ջեռոցի տապակին բուսական յուղ քսել, լցնել խմորը: Թխել 180 աստիճան ջերմաստիճանում 25-30 րոպե: Պատրաստում ենք կրեմը. ձվերը խառնել շաքարի ու վանիլայի շաքարի հետ: Ավելացնել ալյուր, խառնել: Առանձին տաքացնել կաթը: Առանձին թասի մեջ լցնել ձվի զանգվածը, տաք կաթը, խառնել: Կաթսան դնել միջին կրակի վրա, անընդհատ խառնել, մինչև կրեմը կդառնա թանձր: Երբ կրեմը թանձրանա, գազն անջատել, ավելացնել սերուցքային կարագը ու խառնել, որ կարագն ամբողջությամբ հալչի: Կրեմը սառեցնել, այդ ընթացքում պատրաստել բիսկվիթը, այն բաժանել 2 մասի: Մի մասը դնել ափսեի վրա ու կրեմ քսել, ծածկել երկրորդ մասով: Պատրաստել գլազուրը. սերուցքն ու շոկոլադը դնել դանդաղ կրակի վրա, խառնել մինչ շոկոլադը հալչի: Համարյա եռման աստիճանի հասցնել, երբ պղպջակներ հայտնվեն, անջատել գազը: Տորթը պատել գլազուրով, կարելի է նաև գլազուրի մնացուկով գեղեցիկ նախշեր անել: Տորթը 2-3 ժամով դնել սառնարան:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info