Պատրաստեք տորթ` բալային կապրիզ հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ` Բալային կապրիզ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Տորթ` Բալային կապրիզ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Շոկոլադը գոլորշու վրա հալեցնել: Կարագը հարել շաքարավազի, վանիլային շաքարի հետ: Սպիտակուցը դեղնուցից առանձնացնել, դեղնուցները ավելացնել կարագին, լավ խառնել: Ավելացնել հալեցված շոկոլադ, խառնել: Ավելացնել փխրեցուցիչ, ալյուր, խառնել: Սպիտակուցը հարել: Շոկոլադային զանգվածին ավելացնել սպիտակուց, խառնել: Կաղապարը յուղել, լցնել խմորի կեսը: Դնել մինչ 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը, թխել 25-30 րոպե: Այդպես 2 շերտ թխել, հետո դրանցից յուրաքանչյուրը 2 մասի բաժանել՝ հորիզոնական կտրելով, արդյունքում 4 շերտ կառաջանա: Կրեմի համար խառնել թթվասերն ու շաքարավազը: Բալի կորիզները հանել: Շերտի վրա կրեմ քսել: Ծածկել երկրորդ շերտով, կրեմ քսել: Շարել բալը, ծածկել երրորդ շերտով, կրեմ քսել, դնել չորրորդ շերտը: Զարդարել ըստ ճաշակի: Տորթին հարած սերուցք քսել, շոկոլադ շաղ տալ, զարդարել բալով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info