Պատրաստեք տորթ «արևածաղիկ» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Արևածաղիկ» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Տորթ «Արևածաղիկ» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Թասի մեջ խառնել մաղած ալյուրը, փխրեցուցիչը, շաքարավազն ու վանիլինը: Ուրիշ ամանի մեջ խառնել ձուն, կաթը, հալած մարգարինը: Ջրիկ զանգվածը լցնել չոր խառնուրդի վրա: Ավելացնել լալան ու խառնել: Տապակը յուղել, խմորը լցնել մեջը: Տեղադրել 180С տաքացրած ջեռոցի մեջ և թխել մոտ 25 րոպե: Թողնել, որ հովանա տապակի մեջ: Պահածոյացված դեղձերը քամել, շերտերի վերածել: Միջուկի համար փոքր կաթսայի մեջ լցնել մեղրը, շաքարավազն ու սերուցքը: Երբ շաքարը խառնվի, ավելացնել արևածաղկի սերմերը: Երկու-երեք րոպե այդ խառնուրդը եփել, անընդհատ խառնել: Եթե ջրիկ ստացվի, էլի արևածաղիկ ավելացնել: Խմորը հանել ջեռոցից, շուրջը շարել դեղձի շերտերը: Խմորի կենտրոնում գդալով դնել միջուկը: Թխել ջեռոցում ևս 15-20 րոպե:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info