MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ «արբած բալ»

Բալի մուրաբայի կամ կոմպոտի հատիկներ քամել և կոնյակի մեջ լցնել, թողնել տասը օր: Կոնյակի փոխարեն կարելի է օղու մեջ թրջել: Բիսկվիթի համար ձուն շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել կակաոն ու ալյուրը: Հարել, ստանալ միատարր զանգված: Տապակը յուղել, ալյուր ցանել, խմորը լցնել: Ջեռոցը տաքացնել 150-200 աստիճան և թխել խմորը: Կրեմի 0,5 կգ փափկած կարագը հարել խտացրած կաթի հետ: Ավելացնել 3 ճաշի գդալ կակաո: Բիսկվիթի «կափարիչը» կտրել, միջուկը փորել-հանել, փշրել: Փշրանքը լցնել կրեմի մեջ: Ընկույզը աղալ կամ կտրատել, լցնել կրեմի մեջ: Կրեմի մեջ լցնել նաև բալը: Խառնել, զանգվածը լցնել փորած խմորի մեջ, կափարիչով ծածկել: Գլազուրը պատրաստելու համար խառնել շաքարավազը, թթվասերը, կակաոն, կարագը, ամանը դնելով գոլորշու վրա:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «արբած բալ»

ձու ձու 11 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 3 teyi_bajak

ալյուր ալյուր 2.5 teyi_bajak

կակաո կակաո 0.5 surchi_bajak

կրեմ

կարագ կարագ 0.5 kg

ընկույզ ընկույզ 100 gram

խտացրած կաթ խտացրած կաթ 1 tup

կակաո կակաո 3 chashi_gdal

բալ բալ

կոնյակ կոնյակ 200 ml

գլազուր

շաքարավազ շաքարավազ 5 chashi_gdal

կակաո կակաո 2 chashi_gdal

կարագ կարագ 100 gram

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 6220դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 1310 կկալ

Press Esc to close

Автор и администратор сайта 1001recepti.info