MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ «անտոշկա»

Ձվի սպիտակուցները դեղնուցներից առանձնացնել, հարել մինչև անշարժանալը: Դեղնուցները հարել շաքարավազի հետ, զգուշորեն խառնել սպիտակուցին: Ավելացնել ալյուրը աստիճանաբար, զգույշ խառնել մինչև լրիվ համասեռ խառնվի: Կարելի է մեկ շերտի փոխարեն թխել երկու շերտ` 12 և 6 ձվով: Թխել 180 աստիճանում: Չոփով փորձել, եթե այն չոր դուրս գա խրելիս, պատրաստ է: Խմորի շերտերը կիսել: Ելակը տրորել, խյուս դարձնել, խառնել շաքարի փոշու կեսի հետ: Քսել ներքևի շերտին: Մի քիչ թողնել ներծծվի: Սերուցքը հարել մինչև անշարժ զանգված դառնա: Եթե կարիք կա, շաքարի փոշի ավելացնել: Քսել հարած սերուցքը մրգախյուսով ծածկված շերտին: Վրան դնել մյուս շերտը: Ծածկել սերուցքով, դնել հաջորդ շերտը: Վրան քսել ազնվամորու և շաքարի փոշու խառնուրդը: Ծածկել սերուցքով, դնել վերջին շերտը: Տորթն ամբողջովին ծածկել հարած սերուցքով: Զարդարել ելակներով և ազնվամորու հատիկներով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «անտոշկա»

ձու ձու 18 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 2 teyi_bajak

ալյուր ալյուր 2 teyi_bajak

ելակ ելակ 300 gram

ազնվամորի ազնվամորի 300 gram

շաքարի փոշի շաքարի փոշի 1 teyi_bajak

սերուցք սերուցք 500 gram

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3090դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 1752 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info