MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տոնական փախլավա

Կարագը խորանարդիկների բաժանել: Ալյուրը մաղել, լցնել սեղանի վրա: Կարագի խորանարդիկները լցնել ալյուրի վրա և դանակներով կտրատել, խառնել: Ձեռքերով խմորին չդիպչել: Խառնել այնքան, որ խառնուրդը նմանվի խոնավ ալյուրի, շատ փոքր գնդիկներով: Զանգվածի մեջ փոս անել: 200 գ թթվասերին 1/3 թ. գդ. սոդա խառնել, երբ թթվասերը բարձրանա, լցնել ալյուրի վրա: Կրկին դանակներով խառնել մինչև համասեռ դառնալը: Եվս 200 գ թթվասեր 1/3 թ. գդ. սոդայի հետ խառնել, լցնել խմորի վրա: Երբ խմորը նորից միատարր դառնալ, լցնել թթվասերի վերջին բաժինը: Փափուկ խմոր կստացվի: Այն ձեռքերով թույլ սեղմել, գունդ անել, կիսել: Ամեն գունդը բացել, 25 գ կարագ քսել, ծրարաձև ծալել, դնել սառնարան երկու ժամով: Նույն ձևով բացել երկրորդ գունդը, դնել սառչելու: Երկու ժամ անց խմորը հանել, բացել, քսել 25-ական գր կարագ, ծրարաձև ծալել, նորից դնել սառնարանի մեջ: Լավ կլինի, եթե խմորը ողջ գիշեր մնա սառնարանում: Միջուկի համար երկու բաժակ ընկույզ կտրատել, խառնել շաքարավազի, դարչնի և ձվի սպիտակուցի հետ: Խմորներից մեկը, որն ավելի փոքր և անհարթ կլինի, բացել տապակի չափով: Վրան լցնել ընկույզով միջուկը, համաչափ տարածել: Բացել համեմատաբար մեծ խմորի գունդը, դնել միջուկի վրա, եզրերն ամրացնել, որ միջուկը դուրս չգա: Ձվի դեղնուցը հարել, քսել խմորի վրա: Այնուհետև զգուշորեն կտրատել խմորը նախ ուղղահայաց գծով, ապա շեղ, որպեսզի ստացվեն փախլավաձև կտորներ: Դնել 180 աստիճան տաք ջեռոցի մեջ, թխել, մինչև բարձրանա ու կարմրի: Հանել, վրան լցնել մեղրը այնպես, որ բոլոր կտորների վրայով հոսի: Թողնել սառչի, կտրատել և մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տոնական փախլավա

կարագ կարագ 500 gram

ալյուր ալյուր 5 teyi_bajak

սոդա սոդա 1 teyi_gdal

ընկույզ ընկույզ 350 gram

շաքարավազ շաքարավազ 1 teyi_bajak

դարչին դարչին 0.5 teyi_gdal

ձու ձու 1 հատ

մեղր մեղր 1 teyi_bajak

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 5120դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 464 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info