Պատրաստեք նարնջով տորթ հետևյալ բաղադրատոմսով
Նարնջով տորթ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Նարնջով տորթ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ջեռոցը տաքացնել 180°С: Մի նարինջը եփել մոտ կես ժամ: Հերթով բլենդերով մանրացնել եփած նարինջը, ընկույզը, թխվածքաբլիթը: Դեղնուցները սպիտակուցներից անջատել: Դեղնուցները հարել 150 գ շաքարավազի հետ, ավելացնել կարագը: Շարունակել խառնել, ավելացնել ընկույզը, թխվածքաբլիթն ու նարինջը: Սպիտակուցները հարել, ավելացնել 50 գ շաքարավազ, խառնել: Սպիտակուցները խառնել նարնջի զանգվածին: Ջեռոցի տապակը յուղել, յուղաթուղթ դնել, լցնել խմորի կեսը և թխել: Նույն ձևով թխել մյուս շերտը: Թխել 25-30 րոպե: Թթվասերը խառնել մնացած շաքարավազին, ավելացնել կիտրոնի հյութն ու կեղևը: Խմորի ամեն շերտին քսել կրեմ, զարդարել նարնջի շերտերով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info