Պատրաստեք մրգային կարկանդակ սպիտակուցի շերտով հետևյալ բաղադրատոմսով
Մրգային կարկանդակ սպիտակուցի շերտով շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Մրգային կարկանդակ սպիտակուցի շերտով շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Կարագն ու մարգարինը ալյուրի հետ տրորել, ավելացնել շաքարավազը, դեղնուցները, խմոր հունցել: Կարելի է 1-2 գդալ ջուր ավելացնել: Մեկ-երկու ժամ խմորը թողնել սառնարանի մեջ: Հետո հանել, բացել, դնել տապակին յուղաթղթի վրա, պատառաքաղով ծակծկել, թխել կես ժամ տաք ջեռոցում: Հատապտուղները, կիտրոնը, նարինջը խոշոր քերիչով անցկացնել: Շաքարավազն ու 2-3 ճաշի գդալ ջուրը եփել, լցնել մրգի վրա, եփել, մինչև ստացվի թափանցիկ զանգված: Ստացված ջեմը քսել տաք խմորի վրա: Սպիտակուցները շաքարավազի հետ հարել, լցնել ջեմի վրա, ցանել մանրացրած ընկույզը: Թխել 180˚С ջեռոցում մինչև ոսկեգույն դառնա: Քառակուսի կտրատել, մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info