MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մրգային կարկանդակ սպիտակուցի շերտով

Կարագն ու մարգարինը ալյուրի հետ տրորել, ավելացնել շաքարավազը, դեղնուցները, խմոր հունցել: Կարելի է 1-2 գդալ ջուր ավելացնել: Մեկ-երկու ժամ խմորը թողնել սառնարանի մեջ: Հետո հանել, բացել, դնել տապակին յուղաթղթի վրա, պատառաքաղով ծակծկել, թխել կես ժամ տաք ջեռոցում: Հատապտուղները, կիտրոնը, նարինջը խոշոր քերիչով անցկացնել: Շաքարավազն ու 2-3 ճաշի գդալ ջուրը եփել, լցնել մրգի վրա, եփել, մինչև ստացվի թափանցիկ զանգված: Ստացված ջեմը քսել տաք խմորի վրա: Սպիտակուցները շաքարավազի հետ հարել, լցնել ջեմի վրա, ցանել մանրացրած ընկույզը: Թխել 180˚С ջեռոցում մինչև ոսկեգույն դառնա: Քառակուսի կտրատել, մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մրգային կարկանդակ սպիտակուցի շերտով

ալյուր ալյուր 300 gram

կարագ կարագ 100 gram

մարգարին մարգարին 100 gram

շաքարավազ շաքարավազ 100 gram

դեղնուց  դեղնուց 3 հատ

միջուկ

նարինջ նարինջ 1 հատ

կիտրոն կիտրոն 1 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 300 gram

սպիտակուց սպիտակուց 3 հատ

շաքարի փոշի շաքարի փոշի 150 gram

ընկույզ ընկույզ 100 gram

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2070դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 427 կկալ