MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կիևյան տորթ

Դեղնուցները սպիտակուցներից առանձնացնել: Սպիտակուցները հարել, երբ դառնան անշարժ փրփուր, աստիճանաբար ավելացնել շաքարավազը: Զգուշորեն գդալով խառնել մանրացրած ընկույզն ու մաղած ալյուրը: Խմորը շատ արագ դնել տապակի վրա: Դնել տաք ջեռոցի մեջ: Մարմանդ կրակով թխել մինչև թեթևակի կարմրի: Թխված շերտը երկու մասի բաժանել, տաք-տաք քսել կրեմը: Շերտերը դնել մեկը մյուսի վրա: Վրան կրեմ քսել և զարդարել ընկույզով, շոկոլադե ծաղիկներով, տերևներով, կարելի է` բեզեի զարդերով: Տորթը դնել սառնարանի մեջ մի քանի ժամով: Տորթը երկու օրից ավելի չի կարելի պահել: Կրեմ. դեղնուցները շաքարավազի հետ հարել մինչև սպիտակեն, ավելացնել գոլ կաթը: Խառնելով եփել շատ մարմանդ կրակին մինչև թանձրանա: Չեռացնել, որ ձուն չեփվի: Փափկած կարագը հարել, գդալ-գդալ լցնել զանգվածի մեջ: Լավ հարած կրեմի մեջ կակաո լցնել և լավ խառնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կիևյան տորթ

ձու ձու 12 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 2 teyi_bajak

ընկույզ ընկույզ 400 gram

ալյուր ալյուր 1 teyi_bajak

կրեմ

շաքարավազ շաքարավազ 1 teyi_bajak

կաթ կաթ 2 teyi_bajak

կարագ կարագ 250 gram

կակաո կակաո 30 gram

շոկոլադ շոկոլադ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3820դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 1256 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info