Պատրաստեք կեռասով շոկոլադե տորթ հետևյալ բաղադրատոմսով
Կեռասով շոկոլադե տորթ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Կեռասով շոկոլադե տորթ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Կարագն ու շաքարավազը հարել, ավելացնել ձվերը մեկ առ մեկ: Ամեն ձուն կոտրելուց հետո հարել զանգվածը, մինչև այն միատարր դառնա, հետո նոր մյուս ձուն ավելացնել: Հետո ավելացնել շոկոլադն ու ալյուրը: Խմորը լցնել տապակի մեջ և թխել 160 °C ջեռոցում 50 րոպե: Թողնել խմորը հովանա և երեք մասի բաժանել: Ամեն շերտի վրա բալի լիկյոր լցնել: Մասկարպոնե սերուցքային պանիրը և հարած սերուցքը խառնել, քսել բոլոր շերտերին, կրեմի վրա շարել կեռասները: Շերտերը դնել իրար վրա, շաքարի փոշի և քերած շոկոլադ ցանել, զարդարել կեռասով, վարդի թերթերով և անանուխի տերևներով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info