Պատրաստեք կաթնաշոռով «նապոլեոն» հետևյալ բաղադրատոմսով
Կաթնաշոռով «Նապոլեոն» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Կաթնաշոռով «Նապոլեոն» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ձուն շաքարավազի հետ հարել մինչև սպիտակի, ավելացնել կաթնաշոռը: Ալյուրը մաղել, խառնել: Ավելացնել քացախով բացած սոդան, խմորը հունցել: Խմորը բաժանել 6-8 մասի, բացել հնարավորին չափ բարակ: Կլոր կտրել: Թխել 180 ատիճանում 20-25 րոպե: Կրեմի կաթը տաքացնել, չեռացնել: Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել վանիլ: Ավելացնել 40 գ ալյուրը, անընդհատ խառնել: Միացնել նաև պանիրը, լավ հարել: Ստացված զանգվածը լցնել կաթի վրա` անընդհատ խառնելով:
Լավ հարել, թողնել հովանա: Շերտ առ շերտ «դասավորել» տորթը: Ամեն շերտը ծածկել կրեմով, դնել հաջորդը: Զարդարել ըստ ճաշակի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info