MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել իտալական կարկանդակ

Ալյուրը մաղել, կարագի հետ տրորել, ավելացնել շաքարավազ, դարչինն ու խմորիչը: Աստիճանաբար ավելացնել ջուրը, հունցել փափուկ, առանձիգ խմոր: Ծածկել, թողնել մեկ ժամ տաք տեղում: Այդ ընթացքում խմորը երկու անգամ կուռչի: Եվս մեկ անգամ հունցել, բացել գրտնակով, դնել յուղած տապակի վրա: Ձուն և շաքարավազը հարել, խառնել աղացած նուշի, լայմի կեղևի և հյութի, սերուցքի, վանիլային շաքարավազի հետ: Զանգվածը տարածել խմորի վրա: Վրան շարել հաղարջի հատիկները: Շաքարի փոշի ցանել, թխել 30 րոպե 220 աստիճանում: Երբ խմորը դառնա ոսկեգույն, ապա այն պատրաստ է: Մատուցել տաք վիճակում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք իտալական կարկանդակ

նուշ նուշ 170 gram

սերուցք սերուցք 0.5 teyi_bajak

վանիլային շաքար վանիլային շաքար

ձու ձու 2 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 4 chashi_gdal

կարմիր կաղամբ կարմիր կաղամբ 450 gram

շաքարի փոշի շաքարի փոշի

ալյուր ալյուր 350 gram

կարագ կարագ 100 gram

դարչին դարչին 1 teyi_gdal

խմորիչ խմորիչ 0.5 tup

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3140դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 290 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info