Պատրաստեք իտալական կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԻՏԱԼԱԿԱՆ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ Իտալական Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԻՏԱԼԱԿԱՆ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ Իտալական Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ալյուրը մաղել, կարագի հետ տրորել, ավելացնել շաքարավազ, դարչինն ու խմորիչը: Աստիճանաբար ավելացնել ջուրը, հունցել փափուկ, առանձիգ խմոր: Ծածկել, թողնել մեկ ժամ տաք տեղում: Այդ ընթացքում խմորը երկու անգամ կուռչի: Եվս մեկ անգամ հունցել, բացել գրտնակով, դնել յուղած տապակի վրա: Ձուն և շաքարավազը հարել, խառնել աղացած նուշի, լայմի կեղևի և հյութի, սերուցքի, վանիլային շաքարավազի հետ: Զանգվածը տարածել խմորի վրա: Վրան շարել հաղարջի հատիկները: Շաքարի փոշի ցանել, թխել 30 րոպե 220 աստիճանում: Երբ խմորը դառնա ոսկեգույն, ապա այն պատրաստ է: Մատուցել տաք վիճակում:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info