Պատրաստեք հեշտ տորթ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՀԵՇՏ ՏՈՐԹ Հայկական Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
ՀԵՇՏ ՏՈՐԹ Հայկական Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Ձուն հարել, խառնել խտացրած կաթը: Հարել, ավելացնել կես գդալ սոդային խառնած մեկուկես գդալ քացախը: Աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը, խառնել: Խմորը պետք է փափուկ լինի: Բաժանել ութ մասի: Ամեն գունդը բացել, թխել մեծ թավայի մեջ գազօջախի վրա: Ջեռոցի մեջ դնելու կարիք չկա: Խմորի շերտերը պատառաքաղով ծակծկել, դնել շատ տաք թավայի մեջ: Երբ փուչիկներ առաջանան, շուռ տալ մյուս կողմը: Դա շատ արագ է ստացվում, մեկ-երկու րոպե: Կրեմի համար ձուն շաքարավազի հետ հարել, վանիլ լցնել, կաթ և ալյուր, խառնել: Դնել կրակին և եփել, մինչև թանձրանա: Կարագը գցել տաք կրեմի մեջ և խառնել: Խմորների եզրերը հավասարեցնել, ավելացած մասերը քերիչով փշրել: Ամեն խմորի շերտը ծածկել կրեմով, վրան դնել հաջորդը: Իսկ վերջին շերտի վրա լցնել խմորի փշրանք:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info