Պատրաստեք հազար ու մի գիշեր հետևյալ բաղադրատոմսով
ՀԱԶԱՐ ՈՒ ՄԻ ԳԻՇԵՐ Հայկական Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՀԱԶԱՐ ՈՒ ՄԻ ԳԻՇԵՐ Հայկական Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
5 Ձուն հարել կաթսայի մեջ, ավելացնել շաքարավազը: Կաթսան դնել տաք ջրով լի թասի վրա, հարել մինչև սպիտակի: Ալյուրը, կակաոն, աղը խառնել, լցնել ձվի զանգվածի մեջ: Ավելացնել հալած շոկոլադը: Տապակը յուղել: Ջեռոցը տաքացնել 180 С: Խմորը լցնել տապակի մեջ և թխել 25-30 րոպե: Խմորը հովացնել և դնել սառնարանի մեջ մեկ ժամով: Սերուցքը շաքարի հետ հարել: Կրեմը երկու մասի բաժանել: Մի կեսին ջեմ խառնել: Մարցիպանից աստղեր պատրաստելու համար 3 ձուն հարել, ավելացնել մեղրը, ալյուրը, ապա աղացած նուշը: Լավ խառնել, գրտնակով բարակ բացել, թրջելով, որ ձեռքերին ու գրտնակին չկպչի: Աստղեր կտրել մարցիպանից, զգույշ դնել տապակին և թխել մինչև ոսկեգույն դառնան: Սառնարանից հանելով խմորը, երեք մասի բաժանել: Բոլոր շերտերին քսել ջեմով կրեմ: Դնել իրար վրա և վրան ու կողքերը պատել սերուցքով: Զարդարել մարցիպանե աստղերով: Վրան շաքարի փոշի ցանել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info