MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել գավառի գաթա

Ձուն լավ հարել կարագի հետ, ավելացնել սոդայով թթվասերը, վանիլը: Այնքան ալյուր լցնել, որ ստացվի փափուկ խմոր: Խմորը մի կողմ դնել կես ժամով: Բացել ուղղանկյունաձև, մտովի երեք մասի բաժանել, մեջտեղում կարագ քսել, վրան դնել խորիզ: Մի կողքից խմորը վրա բերել, ծալել, նորից կարագ քսել: Քսված կարագի վրա խորիզ դնել: Մյուս կողմը ծալել, նորից մեջտեղում կարագ քսել: Կարագի վրա խորիզ տարածել: Երկու կողմից ծալել: Ծալված մասը դեպի ներքև շուռ տալ, գրտնակով բացել տապակի չափով: Վրան հարած ձու քսել: Պատառաքաղով զարդարել և ծակծկել: Թխել 180 աստիճանում մոտ 40 րոպե, մինչև կարմրի: Խորիզի համար յուղը հարել, ավելացնել շաքարավազը: Ալյուրը լցնել, խառնել, կարելի է վանիլ ավելացնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գավառի գաթա

ձու ձու 3 հատ

կարագ կարագ 200 gram

սոդա սոդա 1 teyi_gdal

վանիլ վանիլ

յուղ յուղ 200 gram

շաքարավազ շաքարավազ 1 teyi_bajak

ալյուր ալյուր 2.5 teyi_bajak

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1610դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 420 կկալ

Press Esc to close

Автор и администратор сайта 1001recepti.info