MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել եռահարկ տորթ

Մեկ բաժակ ընկույզը մի կողմ դնել զարդարելու համար: Ալյուրը, շաքարը, թթվասերը, օսլան, սոդան երեք հավասար մասերի բաժանել: Շաքարավազի մի մասը հարել մեկ ձվի հետ: Ավելացնել օսլայի, թթվասերի, ալյուրի, սոդայի մեկ երրորդ մասը և մի բաժակ ընկույզը: Տապակին բուսայուղ քսել, յուղաթուղթ դնել: Լցնել ընկույզով խմորը և թխել 180 °С ջեռոցում մոտ 20 րոպե: Լալան գոլ ջրով լվանալ, լցնել սոտեյնիկի մեջ, եռացած ջուր լցնել վրան ու անմիջապես թափել: Նորից եռջուր լցնել և թողնել մեկ րոպե: Ձուն հարել շաքարի մյուս մասի հետ, ավելացնել մնացած բաղադրիչները, իսկ ընկույզի փոխարեն ավելացնել լալան: Խմորը լցնել տապակի մեջ, թխել 20 րոպե: Մնացած շաքարավազը հարել ձվի հետ, ավելացնել բաղադրիչները և կտրատած ծիրանի չիրը: Խառնել, թխել 20 րոպե: Խտացրած կաթը կարագի հետ հարել: Կրեմը քսել խմորի շերտերին, դնել նախ ընկույզով, ապա լալայով, վերջում չրով շերտը: Տորթի վրան և կողքերին կրեմ քսել, վրան շաղ տալ մի բաժակ ընկույզ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք եռահարկ տորթ

ալյուր ալյուր 1.5 teyi_bajak

շաքարավազ շաքարավազ 1.5 teyi_bajak

ձու ձու 3 հատ

օսլա օսլա 1.5 chashi_gdal

սոդա սոդա 1.5 teyi_gdal

ծիրանի չիր ծիրանի չիր 150 gram

խտացրած կաթ խտացրած կաթ 1 tup

կարագ կարագ 100 gram

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2390դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 628 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info