Պատրաստեք ելակով տորթ հետևյալ բաղադրատոմսով
Ելակով տորթ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ելակով տորթ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Դոնդողի և մուսսի ժելատինները առանձին թրջել: Ուռչելուց հետո գոլորշու վրա տաքացնել: Ելակի դոնդողի համար 500 գ ելակը տրորել, խառնել շաքարավազի ու ժելատինի հետ: Պատրաստի բիսկվիթի խմորը դնել հանովի կաղապարի մեջ, վրան լցնել ժելեն, երեք ճաշի գդալ ժելե թողնել: Սառեցնել: Յոգուրտը խառնել կիտրոնի հյութին, շաքարավազին, կիտրոնիքերած կեղևի կեսին, ավելացնել հարած սերուցքը: Մուսսը լցնել սառած ժելեի վրա, սառեցնել: Մուսսի վրա բարակ շերտով լցնել մնացած ժելեն, թեթևակի նախշել, սառեցնել, զարդարել ելակով և անանուխի տերևով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info