Պատրաստեք ելակով տորթ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԵԼԱԿՈՎ ՏՈՐԹ Իտալական Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԵԼԱԿՈՎ ՏՈՐԹ Իտալական Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ձուն շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել կեֆիրը, փափուկ կարագը: Ալյուրը փխրեցուցիչի հետ լցնել, խմոր հունցել: Խմորը երկու մասի բաժանել, թխել 180 աստիճանում: Կրեմի սերուցքը հարել, ավելացնել շաքարի փոշին: Վերջում ավելացնել կաթնաշոռային պանիրը: Ելակը առանձին խառնել շաքարավազին: Խմորների կողքերը կտրել: Առաջին շերտը դնել տապակի մեջ, վրան ելակի երկու երրորդը լցնել, Խյուսի վրա դնել կիսած ելակներ: Վրայից լցնել սերուցքային կրեմի մի մասը: Տորթի և կաղապարի արանքում ելակներ դնել: Երկրորդ շերտը դնել և կրեմով ծածկել: Պատրաստել ելակի ժելե և լցնել տորթի կողքերին: Դնել սառնարանի մեջ, հանել, կրկին կրեմով ծածկել, զարդարել ըստ ճաշակի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info