Պատրաստեք ծիրանով կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
Ծիրանով կարկանդակ Հայկական Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ծիրանով կարկանդակ Հայկական Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Մարգարինը աղի, շաքարավազի հետ հարել: Ձվերը մեկ-մեկ ավելացնել, խառնել կիտրոնի կեղևը: Ավելացնել ալյուրին խառնած սոդայի խառնուրդը: Տապակը յուղել, լցնել խմորը: Ծիրանները լվանալ, կիսել կամ չորս մասի բաժանել: Ծիրանները դնել խմորի վրա, վրան նուշ ցանել: Կարելի է թխել նաև առանց նուշի կամ այն փոխարինել ընկույզով: 200 աստիճանում թխել 70 րոպե: Տաք-տաք վիճակում կարկանդակի վրա մանր շաքարավազ ցանել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info