MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել շոկոլադով չիզքեյք

Թխվածքաբլիթը մանրացնել բլենդերով: Հալեցնել սերուցքային կարագը: Լավ խառնել թխվածքաբլիթն ու սերուցքային կարագը վերածել միատարր զանգվածի: Դնել հատուկ ֆորմայի մեջ, կարելի է նաև բաժակի միջոցով ձև տալ: Դնել սառնարան ու պատրաստել միջուկը: Շոկոլադը հալեցնել գոլորշու վրա: Պանիրը հարիչով խառնել, մինչ կրեմանման զանգված առաջանա: Շարունակել խառնել, ավելացնել շաքարավազը, ավելացնել շոկոլադը ու խառնել: Հերթով ավելացնել ձուն, ամեն անգամ հարել հարիչով: Ավելացնել վանիլին ու թթվասեր, խառնել մինչ միատարր զանգված առաջանա: Հանել սառնարանից տարրան, լցնել շոկոլադային կրեմը: Թխել ջեռոցում՝ մինչև 180 աստիճան տաքացված, 50-55 րոպե: Տորթը հանել ջեռոցից, դանակով զգուշորեն հանել հատուկ տարրայից: Թողնել աղանդերը ամբողջությամբ հովանա ու դնել սառնարան 5-6 ժամով՝ ցանկալի է գիշերը: Մատուցելիս կարելի է զարդարել սպիտակ շոկոլադով՝ գոլորշու վրա հալեցրած:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք շոկոլադով չիզքեյք

թխվածքաբլիթ թխվածքաբլիթ 250 gram

ձու ձու 3 հատ

շոկոլադ շոկոլադ 400 gram

կարագ կարագ 100 gram

շաքարավազ շաքարավազ 1 teyi_bajak

վանիլ վանիլ 1 ptxunc

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2860դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 387 կկալ

Press Esc to close

Автор и администратор сайта 1001recepti.info