Պատրաստեք չիզքեյք ՛՛նյու յորք՛՛ հետևյալ բաղադրատոմսով
Չիզքեյք ՛՛Նյու Յորք՛՛ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Չիզքեյք ՛՛Նյու Յորք՛՛ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Սերուցքային կարագը հալեցնել, թխվածքաբլիթը մանրացնել բլենդերով: Խառնել թխվածքաբլիթն ու կարագը: Դնել հատուկ ֆորմայի հատակում: Դնել սառնարան մինչև միջուկը կպատրաստվի: Հարիչով խառնել պանիրը, շաքարավազը, վանիլային շաքարը, ալյուրը: Հերթով ավելացնել ձվերը, ամեն անգամ խառնել հարիչով: Ավելացնել սերուցքը, ցեդրա կիտրոնը, խառնել: Պանրային զանգվածը կլինի ինչպես թանձր թթվասեր: Հատուկ ֆորման հանել սառնարանից, լավ փաթաթել փայլաթղթով մի քանի շերտ: Շարել պանրային զանգվածը: Դնել մեկ այլ տարրայի մեջ, որն ավելի մեծ է: Լցնել տաք ջուր տարրայի կեսով: Դնել ջեռոց՝ տաքացված մինչև 160 աստիճան ջերմաստիճանում: Թխել 1 ժամ 10 րոպե: Պատրաստում ենք ծածկը. թթվասերը, շաքարավազը, վանիլային շաքարը հարել: Չիզքեյքը հանել ջեռոցից, բայց չանջատել այն: Տորթը համարվում է պատրաստ, եթե նրա ծայրերը դառնում են ամուր, իսկ միջնամասը մի քիչ տատանվում է: Լցնել հարած թթվասեր ու դնել ջրով տարրայի մեջ, ևս 10 րոպեով դնել ջեռոց: Հանել ջեռոցից , թողնել հովանա: Դանակի սուր ծայրով ծայրերը տարրայից առանձնացնել: Հանել տարրայից ու ամբողջությամբ հովացնել, դնել սառնարան 5-6 ժամով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info