MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել չիզքեյք ՛՛նյու յորք՛՛

Սերուցքային կարագը հալեցնել, թխվածքաբլիթը մանրացնել բլենդերով: Խառնել թխվածքաբլիթն ու կարագը: Դնել հատուկ ֆորմայի հատակում: Դնել սառնարան մինչև միջուկը կպատրաստվի: Հարիչով խառնել պանիրը, շաքարավազը, վանիլային շաքարը, ալյուրը: Հերթով ավելացնել ձվերը, ամեն անգամ խառնել հարիչով: Ավելացնել սերուցքը, ցեդրա կիտրոնը, խառնել: Պանրային զանգվածը կլինի ինչպես թանձր թթվասեր: Հատուկ ֆորման հանել սառնարանից, լավ փաթաթել փայլաթղթով մի քանի շերտ: Շարել պանրային զանգվածը: Դնել մեկ այլ տարրայի մեջ, որն ավելի մեծ է: Լցնել տաք ջուր տարրայի կեսով: Դնել ջեռոց՝ տաքացված մինչև 160 աստիճան ջերմաստիճանում: Թխել 1 ժամ 10 րոպե: Պատրաստում ենք ծածկը. թթվասերը, շաքարավազը, վանիլային շաքարը հարել: Չիզքեյքը հանել ջեռոցից, բայց չանջատել այն: Տորթը համարվում է պատրաստ, եթե նրա ծայրերը դառնում են ամուր, իսկ միջնամասը մի քիչ տատանվում է: Լցնել հարած թթվասեր ու դնել ջրով տարրայի մեջ, ևս 10 րոպեով դնել ջեռոց: Հանել ջեռոցից , թողնել հովանա: Դանակի սուր ծայրով ծայրերը տարրայից առանձնացնել: Հանել տարրայից ու ամբողջությամբ հովացնել, դնել սառնարան 5-6 ժամով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք չիզքեյք ՛՛նյու յորք՛՛

COM_CCK_cream_cheese COM_CCK_cream_cheese 700 gram

թխվածքաբլիթ թխվածքաբլիթ 300 gram

կարագ կարագ 100 gram

շաքարավազ շաքարավազ 1.5 teyi_bajak

ալյուր ալյուր 2 chashi_gdal

ձու ձու 4 հատ

սերուցք սերուցք 100 ml

կիտրոն կիտրոն 0.5 հատ

վանիլային շաքար վանիլային շաքար 3 teyi_gdal

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3620դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 506 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info