Պատրաստեք ճաքած տորթ հետևյալ բաղադրատոմսով
Ճաքած տորթ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ճաքած տորթ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Թասի մեջ խառնել ալյուրը, կակաոն, վանիլինը, փխրեցուցիչը և աղը: Մեկ այլ թասի մեջ կարագն ու շաքարավազը հարել, հետո մեկ-մեկ ավելացնել ձվերը: Ավելացնել ալյուրի զանգվածի կեսը, խառնել: Ավելացնել թթվասեր, նորից խառնել: Ավելացնել մնացած ալյուրը: Տապակը յուղել, կակաո ցանել: Խմորը լցնել տապակի մեջ, հարթեցնել: Թխել մոտ կես ժամ 180°С աստիճանում: Խմորը տասը րոպե թողնել տապակի մեջ, հետո հանել, թողնել լրիվ սառչի: Դանակով կիսել հորիզոնական շերտերի: Կրեմի շոկոլադը գոլորշու վրա հալեցնել, կարագի ու թթվասերի հետ հարել: Կրեմը քսել խմորին: Տորթը դնել սառնարանի մեջ, գիշերվա ընթացքում կրեմի վրա ճաքեր կառաջանան: Ճաքած տորթը պատրաստ է:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info