Պատրաստեք բիսկվիթային կարկանդակ նարնջի սուֆլեով հետևյալ բաղադրատոմսով
Բիսկվիթային կարկանդակ նարնջի սուֆլեով շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Բիսկվիթային կարկանդակ նարնջի սուֆլեով շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Ձուն շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել ալյուր, լավ խառնել: Կաղապարը յուղել կամ հատուկ թուղթ դնել: Լցնել խմորը, դնել մինչև 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը: Թխել 30-35 րոպե: Պատրաստի բիսկվիթի վրա օշարակ կամ հյութ լցնել: Պատրաստում ենք սուֆլեն. Ժելատինը բացել 150մլ եռացրած սառեցրած ջրով ու թողնել այնքան, ինչքան նշված է փաթեթի վրա: Ժելատինը եռման աստիճանի հասցնել, բայց չեռացնել: Մի քիչ հովացնել: Սերուցքը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել սերուցք, հյութ, խառնել: Ավելացնել ժելատին, խառնել: Սուֆլեն դնել բիսկվիթի վրա, հավասարեցնել, դնել սառնարան 7-8 ժամով: Հետո խորանարիկների կամ ուղղանկյունների բաժանել: Տրաֆարետի օգնությամբ սուֆլեն զարդարել դարչինով կամ կակաոյով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info