Պատրաստեք բալով գերմանական տորթ հետևյալ բաղադրատոմսով
Բալով Գերմանական տորթ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Բալով Գերմանական տորթ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ձուն շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել կակաոն, փափկած կարագը: Ալյուրը մաղել, խառնել փխրեցուցիչի հետ, խառնել վի զանգվածին: Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան: Կլոր տապակը յուղել, լցնել խմորը և թխել 40-45 րոպե: Հանել, թողնել սառչի, երեք շերտի բաժանել: Աշխատել, որ վերևի շերտը հարթ ստացվի: Սերուցքը հարել, ավելացնել խտացնող փոշին ու վանիլային շաքարավազը: Դնել ներքևի շերտը, վրան լցնել բալի հյութ, շարել անկորիզ հատիկներ, վրան դնել հարած սերուցքի մեկ քառորդ մասը: Երկրորդ շերտը դնել, հյութ լցնել վրան, բալեր շարել, սերուցք քսել վրայից: Երրորդ շերտը դնել, սերուցք քսել: Կողքերին ևս քսել սերուցք: Զարդարել քերած շոկոլադով, բալի հատիկներով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info