Պատրաստեք արջուկը հյուսիսում հետևյալ բաղադրատոմսով
Արջուկը հյուսիսում շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Արջուկը հյուսիսում շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Փափկեցրած կարագը հարել, խառնել շաքարավազի հետ: Ավելացնել դեղնուցները և շարունակել խառնել: Հետո ավելացնել թթվասերը, քացախով բացած սոդա, աղ: Խառնել, ավելացնել վանիլ և ալյուր: Ստացվում է ոչ շատ պինդ խմոր: Բաժանել երեք մասի և թխել միջին ջերմաստիճանով: Միջուկը պատրաստելու համար հարել սպիտակուցները: Երբ անշարժ զանգված դառնա, ավելացնել շաքարավազը: Ավելացնել կտրատած ընկույզը և խառնել զգուշորեն: Քսել խմորի շերտերին: Պատրաստել շոկոլադը. կակաոյի փոշին խառնել շաքարավազին, վրան լցնել տաք կաթը: Լավ խառնել, դնել կրակի վրա, եռացնել: Անընդհատ խառնել: Երբ շաքարը լրիվ ձուլվի, վերցնել կրակից, ավելացնել կարագը: Տաք զանգվածը լցնել տորթի վրա և դնել սառնարան:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info