MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել արբած բալ

Յուղաթղթի վրա նշել 2-3 շերտ իրարից հեռու, որտեղ պիտի հավաքվի տորթը: Դնել տապակի վրա, յուղել, ալյուր ցանել: Տաքացնել ջեռոցը 180 աստիճան: Ալյուրը մաղել, խառնել օսլայի (крахмал) հետ: Սպիտակուցը դեղնուցից առանձնացնել: Դեղնուցը աղի հետ հարել, ավելացնել 1/2 բաժ. շաքարավազ, հարել մինչև սպիտակի: Լցնել վանիլը: Սպիտակուցները հարել, դառնա պինդ փրփուր: Աստիճանաբար լցնել մնացած շաքարավազը: Հարել, մինչև հարիչի հետքը մնա վրան: Դեղնուցի վրա լցնել սպիտակուցի 1/3-ը, խառնել, ավելացնել ալյուրը, զգույշ խառնել: Խմորի մի մասը լցնել հատուկ տոպրակ ներարկիչի մեջ: Տապակի վրա 2-3 շարք «գծեր» անել: Արանքում թողնել 1 սմ, որ ձողիկներ ստացվեն: Լցնել մնացած խմորը տապակի մեջ: Զգույշ հարթեցնել: Մեջտեղում խմորն ավելի բարակ պիտի լինի, քան եզրերին: Տապակը դնել 200-180 աստիճան: Ձողիկները թխել 10-15 րոպե: Իսկ ամբողջական շերտը թխել 45-50 րոպե: Թողնել սառչեն: Պահածոյացված բալը նախապես պատրաստել, հյութը քամել: Վրան լցնել լիկյոր կամ կոնյակ: Լցնել փակ ամանի մեջ: Կրեմի համար ժելատինը լցնել բաժակի մեջ, կաթ լցնել, խառնել: Պատրաստել ըստ տուփի վրա գրված ձևի և սառեցնել: Սառեցրած սերուցքը շաքարի հետ: Ավելացնել կաթնաշոռային պանիրը և յոգուրտը, հարել, մինչև հարթ կրեմ ստացվի: Կրեմը երկու մաս անել: Կեսին կակաո խառնել, նուշի էքստրակտ և խառնել: Ժելատինի կեսը լցնել մուգ կրեմի մեջ: Կեսը լցնել սպիտակ կրեմի մեջ: Գլազուրի համար մանր կտորների վերածել շոկոլադը, դնել հրակայուն ամանի մեջ, լցնել սերուցքը, տաքացնել, խառնել: Բիսկվիթը երկու մասի բաժանել: Վրան լցնել բալի հյութից: Ձողիկների ներքևի մասի վրա բալի լիկյոր լցնել: Խմորը դնել կաղապարի մեջ, քսել կակաո-կրեմի կեսը, վրան բալեր շարել: Վրան քսել մուգ կրեմը: Եզրերին շարել թխված ձողիկները, որոնք տորթը կարծես կշրջապատեն: Վրան դնել երկրորդ շերտը, վրան քսել սպիտակ կրեմը: Այնպես անել, որ այն լցվի տորթի և կաղապարի արանքը: Հարթեցնել մակերեսը, վրան զարդարել սպիտակ կրեմով: Տորթը դնել սառնարանը, Հետո հանել և վրան տաք գլազուր լցնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք արբած բալ

ձու ձու 8 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 1 teyi_bajak

ալյուր ալյուր 2 teyi_bajak

օսլա օսլա 1 chashi_gdal

էսենցիա էսենցիա 1 teyi_gdal

կաթ կաթ 1 chashi_gdal

աղ աղ 1 ptxunc

կրեմ

յոգուրտ յոգուրտ 200 gram

սերուցք սերուցք 250 gram

շաքարավազ շաքարավազ 0.5 teyi_bajak

էսենցիա էսենցիա 0.5 teyi_gdal

ժելատին ժելատին 20 gram

կաթ կաթ 0.5 teyi_bajak

կակաո կակաո 30 gram

կոնյակ կոնյակ 50 gram

շոկոլադ շոկոլադ 150 gram

սերուցք սերուցք 80 ml

բալ բալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 4090դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 926 կկալ

Press Esc to close

Автор и администратор сайта 1001recepti.info