Պատրաստեք նարնջով բադ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՆԱՐՆՋՈՎ ԲԱԴ Հայկական Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՆԱՐՆՋՈՎ ԲԱԴ Հայկական Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Մայոնեզը, աղը, պղպեղը խառնել: Զանգվածը քսել լվացած բադի մակերեսին: Նարինջները մաքրել, շերտերի բաժանել: Նարնջի շերտերը մտցնել բադի փորի մեջ: Կարել կամ չոփերով ամրացնել փորի բացվածքը, բադը դնել տապակի վրա: 200 աստիճան տաքացված ջեռոցում եփել բադը մոտ մեկ ժամ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info