Պատրաստեք հավով պիկկատա հետևյալ բաղադրատոմսով
Հավով պիկկատա Եվրոպական Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Հավով պիկկատա Եվրոպական Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Առանձին խառնել ալյուրը, աղը և պղպեղը: Տաքացնել տապակը (չկպչող մակերևույթով), լցնել 4 ճ.գ. կարագ, թաթախել հավն ալյուրի խառնուրդի մեջ և տապակել` 3 ր. յուրաքանչյուր կողմը: Մինչ հավը կտապակվի, ճզմել սխտորը, լցնել գինու մեջ և ավելացնել կիտրոնի հյութը: Հավի փափկամիսը դնել մատուցվող ափսեի մեջ: Նույն տապակի մեջ լցնել 2 ճ.գ. կարագ, գինու խառնուրդը և եփել 2-3 ր.: Սոուսը զգուշորեն լցնել հավի փափկամսի վրա և մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info