MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել հավով ֆրանսիական ընթրիք

Հավի բդիկների ոսկորի վրայով սուր դանակը սահեցնելով կտրվածք անել, ոսկորը հեռացնել: Կաշին դնել տաղտակին, ներսի մասին կտրվածքներ անել, դնել թասի մեջ, աղ պղպեղ անել, ավելացնել գինին և թողնել միսը մարինացվի առնվազը 1 ժամ, եթե հնարավոր է ավելի: Տապակի մեջ 1ճ/գդ. ձիթայուղ տաքացնել, բեկոնի շերտերը տապակել, հանել թղթե անձեռոցիկի վրա դնել: Նույն յուղով տապակել ոչ մանր կտրատած սոխը, տեղափոխել ափսեր մեջ, իսկ տապակի մեջ մի քիչ էլ ձիթայուղ ավելացնել, լցնել շերտատած սունկը, տապեկել 3 րոպե, որից հետո ավելացնել շերտատած սխտորը: Սխտորը տապակել շատ կարճ, կրակից վերցնել: Հավի կտորները հանել մարինադից, իսկ հեղուկը պահել: Տապակի մեջ կարագ հալեցնել, հավի կտորները երկու կողմից տապակելուց հետո տեղափոխել ջեռոցի տապակի մեջ, իսկ մնացած յուղի վրա ալյուր ավելացնել տապակել 1-2 րոպե: Հավի կտորների կողքին շարել նաև տապակած սոխը, սունկը, բեկոնը և խոզապուղտը: Ալյուրի վրա ավելացնել պահպանած մարինադը, կոնյակ, արգանակ և խառնելով հասցնել եռման աստիճանի: Այս զանգվածը լցնել ջեռոցի տապակի պարունակության վրա, ծածկել ալյումինաթղթով և եփել մոտ 30 րոպե 190 աստիճատ տաք ջեռոցում: Հացը շերտատել լցնել ջեռոցի տապակի մեջ, վրան կարմիր պղպեղ և մի քանի կաթիլ ձիթայուղ ավելացնել դնել ջեռոցը, թողնել մինչև կարմրելը: Շերտատած կարտոֆիլը համեմել կարմիր պղպեղով և աղով: Ալյումինաթուղթը հեռացնել, հավի կտորները տեղափոխել ափսեի մեջ, կողքին սոուս, կարտոֆիլ և վրան կտրտած կանաչի շաղ տալ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հավով ֆրանսիական ընթրիք

Հավի բուդ Հավի բուդ 3 հատ

հաց բատոն հաց բատոն 6 հատ

ձեթ ձեթ 150 gram

հավի արգանակի հավի արգանակի 150 ml

կարմիր գինի կարմիր գինի 100 ml

կոնյակ կոնյակ 1 chashi_gdal

սոխ սոխ 1 glux

սխտոր սխտոր 1 pchex

մաղադանոս մաղադանոս

կարագ կարագ 25 gram

ալյուր ալյուր 1 teyi_gdal

ձեթ ձեթ 1 teyi_gdal

դափնու տերև դափնու տերև

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 3 հատ

հաց հաց

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3950դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 776 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info