Պատրաստեք հավով բրիզոլ հետևյալ բաղադրատոմսով
Հավով բրիզոլ շատ համեղ Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Իտալական խոհանոցում մի շատ հետաքրքիր ուտեստ կա` բրիզոլ. Հիշեցնենք` դա ձվաձեղի մեջ ամփոփված աղացած մսի բարակ շերտ է: Մենք լավ գիտենք նաև շնիցել պատրաստել, դա էլ ծեծած մսի բարակ շերտ է` ձվի և պաքսիմատի շերտի մեջ տապակած: Ուտեստը, որ այսօր պատրաստելու ենք, այդ երկուսի մեջտեղում է, կարելի է ասել` իտալական և ավստրիական խոհանոցների սահմանագծին: