Պատրաստեք հավ չրով սպիտակ գինու մեջ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՀԱՎ ՉՐՈՎ ՍՊԻՏԱԿ ԳԻՆՈՒ ՄԵՋ Հայկական Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՀԱՎ ՉՐՈՎ ՍՊԻՏԱԿ ԳԻՆՈՒ ՄԵՋ Հայկական Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սոխը բուսայուղով տապակել: Չիրը նախապես լվանալ, չորացնել, կտրատել: Հետո նաև լոլիկները խյուս դարձրած վիճակում: Ավելացնել գինին ու ճզմած սխտորը, շոգեխաշել 10-12 րոպե: Հավի կրծքամիսը ոսկորից ու կաշվից զատել, մուրճիկով ծեծել, համեմել աղով և պղպեղով: Միստ ալյուրի մեջ թաթախել և տապակել: Կրծքամիսը դնել տապակի մեջ, վրան լցնել լոլիկով և չրով սոուսը, զարդարել հազրեվարդի ճյուղով և եփել քառորդ ժամ միջին ջերմաստիճանում: Մատուցել չոր սպիտակ կամ կարմիր գինով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info