MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել դդմիկով և հավի մսով ռուլետ

Ջեռոցի տապակին յուղաթուղթ փռել, այն պատել ձիթայուղի բարակ շերտով: Դդմիկները երկարությամբ 0,5 սմ հաստության լեզվակների կտրտել, շարել ջեռոցի տապակի մեջ, աղ անել, 5-7 րոպեով դնել 150* տաքացրած ջեռոցը, թողնել թեթևակի փափկեն, որպեսզի հնարավոր լինի դրանք փաթաթել: Հավի դոշը լայնակի կիսել, շերտերի վրա սննդային թաղանթ փռել, ծեծել, համեմել աղ ու պղպեղներով, բարակ ձողիկների նման կտրտել, ճզմած սխտոր և աջիկա ավելացնել, խառնել, թողնել 5 րոպե մարինացվեն: Դդմիկի շերտերը հանել ջեռոցից, ամեն շերտին մսի ձողիկներ դնել, ռուլետ փաթաթել, ապա դրանք քաշել բամբուկե շամփուրիկների վրա, դասավորել ջեռոցի յուղած տապակի մեջ, վրան քերած պանիր շաղ տալ, դնել 180* տաքացրած ջեռոցը. Եփել 25 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք դդմիկով և հավի մսով ռուլետ

դդում դդում 3 հատ

հավի կրծքամիս հավի կրծքամիս 400 gram

սխտոր սխտոր 2 pchex

աջիկա աջիկա 1 teyi_gdal

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 860դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 131 կկալ

Press Esc to close

Ամենօրյա խոհարարական հաղորդում: Յուրահատուկ ճաշատեսակներ, էլ ավելի յուրօրինակ մեկնաբանություններով: Յուրաքանչյուր օր, ընտրվում է նոր, յուրօրինակ բաղադրատոմս և պատրաստվում այն: Հաղորդում գուրմանների համար: