Պատրաստեք ճուտ հարավսլավական հետևյալ բաղադրատոմսով
ՃՈՒՏ ՀԱՐԱՎՍԼԱՎԱԿԱՆ շատ համեղ Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
ՃՈՒՏ ՀԱՐԱՎՍԼԱՎԱԿԱՆ շատ համեղ Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ճուտը կտորների բաժանել, պատառաքաղով ծակծկել: Բուսայուղը, կտրատած մաղադանոսը, աղը, պղպեղը, քերած սխտորը, կիտրոնի հյութը, մանր կտրատած սոխը խառնել, պատրաստել մարինադ: Ճուտը մարինացնել խառնուրդի մեջ 3–4 ժամ: Մերթընդմերթ շուռ տալ: Հանել, թողնել մարինադը քամվի, միսը տապակել թավայի մեջ կամ գրիլի ցանցի վրա 15 րոպե: Ժամանակ առ ժամանակ մարինադ լցնել վրան: Մատուցել թարմ կամ պահածոյացված բանջարեղենի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info