Պատրաստեք րիզոտտո միլանյան ձեվով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՐԻԶՈՏՏՈ ՄԻԼԱՆՅԱՆ ՁԵՎՈՎ Իտալական Տաք ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
ՐԻԶՈՏՏՈ ՄԻԼԱՆՅԱՆ ՁԵՎՈՎ Իտալական Տաք ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
50 մլ եռացած ջրի մեջ բացել շաֆրանը: Սոխերն ու սխտորը մանր կտրատել: 100 գ կարագն ու 50 գ բուսայուղը խառնել, սոխը այս խառնուրդով տապակել, մինչև թափանցիկ դառնա: Ավելացնել սխտորը, հետո բրինձը, ևս մի քանի րոպե տապակել, այդ ընթացքում յուղը կներծծվի բրնձի մեջ: Մսաջրի մեկ երրորդ մասը լցնել բրնձի վրա, ավելացնել սպիտակ գինին, խառնելով եփել: Երբ սկսի եռալ, կրակն իջեցնել: Անընդհատ խառնել, ավելացնել 1.5 լիտր հավի արգանակ: Ավելացնել նաև շաֆրանը և նորից խառնել: Տասնհինգ րոպե հետո սկսեք փորձել. երբ բրինձը գրեթե եփված լինի, աղ և պղպեղ անել, խառնել մանրացված մաղադանոսը, մի քիչ արգանակ և կարագ ավելացնել, երկու րոպե եփել, անընդհատ խառնել: Կրակից վերցնել, լցնել մատուցվող ափսեների մեջ, ամեն ափսեի մեջ լցնել թարմ լոլիկներից, բուսայուղից, մանրացված սոխից պատրաստված աղցան, վրան ցանել քերած պարմեզան պանիր: Կարելի է որպես լրացուցիչ զարդարանք օգտագործել ցածր ջերմաստիճանով միացված ջեռոցում խորոված չերրի լոլիկներ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info