Պատրաստեք րիզոտտո միլանյան հետևյալ բաղադրատոմսով
ՐԻԶՈՏՏՈ ՄԻԼԱՆՅԱՆ Իտալական Տաք ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ՐԻԶՈՏՏՈ ՄԻԼԱՆՅԱՆ Իտալական Տաք ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Հաստ հատակով սոտեյնիկի մեջ լցնել բրինձը, մեկ-երկու րոպե տաքացնել: Ավելացնել ձիթապտղի յուղը և մոտ մեկ րոպե տապակել: Շաֆրանը խառնել փոքր քանակի հեղուկին: Բրնձի վրա լցնել այնքան արգանակ, որ հազիվ ծածկի այն, խառնել: Երբ արգանակը ներծծվի բրնձի մեջ, նորից ավելացնել, խառնել: Այդպես եփել մոտ քսան րոպե: Ավելացնել շաֆրանը, խառնել: Ավելացնել քերած պանիրը, խառնել: Մատուցելիս զարդարել ռեհանի տերևներով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info