Պատրաստեք խոզի մսով տապակա հետևյալ բաղադրատոմսով
Խոզի մսով տապակա Հայկական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Խոզի մսով տապակա Հայկական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Խոզի միսը լվանալ, կտրատել ոչ մեծ կտորների: Աղ, պղպեղ ցանել, թողնել երկու րոպե: Մսի կտորները շարել թավայի մեջ և եփել մարմանդ կրակի վրա: Թավայի կափարիչը փակ թողնել այնքան, մինչև մսից դուրս եկած հեղուկը ցամաքի: Ապա կափարիչը վերցնել: Կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել, լցնել թավայի մեջ: Մսի յուղոտ մասի շնորհիվ արդեն հարկավոր չէ ոչ կարագ, որ բուսայուղ: Կարտոֆիլն ու միսը տապակել մինչև կարմրելը: Մատուցել թթվի կամ աղցանի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info