Պատրաստեք խոզի միսը ֆրանսիական ձեվով հետևյալ բաղադրատոմսով
ԽՈԶԻ ՄԻՍԸ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ Ֆրանսիական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԽՈԶԻ ՄԻՍԸ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ Ֆրանսիական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Միսը 1 սմ հաստությամբ կտրտել, ծեծել, համեմել աղով և պղպեղով։ Սոխը և լոլիկը կլոր-կլոր կտրտել։ Միսը շարել ջեռոցի տապակի մեջ, վրան մայոնեզ քսել, վրան դնել սոխը, լոլիկը և լցնել քերիչով անցկացրած պանիրը։ Որպեսզի միսը չոր չստացվի, տապակի մեջ մի փոքր ջուր կամ արգանակ լցնել և դնել ջեռոցը։
Автор и администратор сайта 1001recepti.info