Պատրաստեք խոզի միս տանձով և ուրցով հետևյալ բաղադրատոմսով
Խոզի միս տանձով և ուրցով շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Խոզի միս տանձով և ուրցով շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Միսը լվանալ, չորացնել, հաստ շերտերով կտրել ոչ մինչև վերջ: Աղ, պղպեղներ քսել, ուրցը մատներով տրորել, տարածել մսի վրա: Միսը դնել խորը ամանի մեջ, վրան գինի լցնել և թողնել մեկ ժամ: Տանձը հաստ շերտատել: Երբ միսը մարինացվի, հանել, կտրվածքների արանքում տանձի շերտեր դնել: Միսը կապել, եփել 200 աստիճանում մեկ ժամ: Քաղցր չիլի սոուսը և քացախը խառնել, ավելացնել քարին: Միսը հանել ջեռոցից, թիթեղը բացել, մսին քսել սոուսը, տանձերին նույնպես սոուս քսել: Դնել ջեռոցի մեջ 30-40 րոպե, երբեմն առաջացած հյութը լցնել մսի վրա: Կարմրեցնել, մատուցելուց առաջ կտրատել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info