Պատրաստեք խոզի միս բանջարեղենի հետ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԽՈԶԻ ՄԻՍ ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆԻ ՀԵՏ Հայկական Մսով ուտեստ է:
ԽՈԶԻ ՄԻՍ ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆԻ ՀԵՏ Հայկական Մսով ուտեստ է:
Խոզի փափկամիսը համաչափ շերտերի բաժանել: Մսին աղ անել, սպիտակ պղպեղ ցանել, ապա ձեռքով տարածել մակերեսով մեկ: Ձիթայուղ լցնել: Տաք ձիթայուղի մեջ շատ թեժ կրակի վրա տապակել մսի կտորները: Առանց շրջելու թողնել այնքան, մինչև մի կողմը գրեթե պատրաստ լինի: Ապա շուռ տալ և տապակել ևս 20-30 րոպե: Ամբողջական սնկերը, հաստ օղակներով կտրատած սոխը, նեխուրը և կիսած պղպեղը խորովել: Մսի տապակած կտորները դնել ափսեի մեջ, կողքին շարել արդեն խորովված բանջարեղենը և մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info