Պատրաստեք խաղողի տերեվներով տոլմա հետևյալ բաղադրատոմսով
ԽԱՂՈՂԻ ՏԵՐԵՎՆԵՐՈՎ ՏՈԼՄԱ Հայկական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
ԽԱՂՈՂԻ ՏԵՐԵՎՆԵՐՈՎ ՏՈԼՄԱ Հայկական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Միսը, սալը և սոխը աղալ, եթե ձեր տավարի միսը յուղոտ է, կարող եք սալ չավելացնել կամ սալի փոխարեն ավելացնել կարագ: Տոլմայի մսի համի համար շատ կարևոր է յուղոտ լինելը: Ավելացնել բրինձն ու բլղուրը, կանաչիները, համեմել աղ ու սև պղպեղներով: Լավ խառնել: Խաղողի տերևները լվանալ, քամել: Զգուշությամբ բացում ենք խաղողի տերևները և դնում 1 թեյի գդալ խճողակ: Երկու կողմերը ծալել և փաթաթել: Շարել փաթաթված տոլմաները լայն կաթսայի մեջ, իրար կողք-կողքի ու շարքերով բարձրացնել այնքան, մինչև լցոնը վերջանա: Տոլմայի վրա շուռ տված ափսե դնել և եփել այնքան մինչև տոլմաները պատրաստ լինեն:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info