Պատրաստեք ոչխարի տապակած միս վրացական ձեվով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՈՉԽԱՐԻ ՏԱՊԱԿԱԾ ՄԻՍ ՎՐԱՑԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ Վրացական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՈՉԽԱՐԻ ՏԱՊԱԿԱԾ ՄԻՍ ՎՐԱՑԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ Վրացական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ոչխարի մսի թաղանթը հեռացնել, լվանալ, կտրատել, սոխի հետ աղալ երկու անգամ, ավելացնել աջիկան, աղը, մանր կտրատած կանաչին: Խճողակը լավ խառնել և դնել սառնարան: Հետո մսից գնդիկներ պատրաստել, ճարպաշերտի մեջ փաթաթել, շարել յուղած տապակի մեջ և դնել ջեռոցը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info