Պատրաստեք ոչխարի միս ֆրանսիական ձեվով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՈՉԽԱՐԻ ՄԻՍ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ Ֆրանսիական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՈՉԽԱՐԻ ՄԻՍ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ Ֆրանսիական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Լոլիկի կեղևը հանել: Ոչխարի միսը, կարտոֆիլը, սոխը, սխտորը, լոլիկները կտրատել ոչ շատ մանր: Միսը լավ տապակել բուսայուղի մեջ, հանել, դնել քամվի: Խորը տապակի մեջ դնել սոխը, սխտորը, կարտոֆիլը, վրան դնել միսը, աղ, պղպեղ ցանել, վրան դնել հազրեվարդի ճյուղերը: Վերևում տեղավորել լոլիկի կտորները: Կափարիչը փակել և շոգեխաշել ջեռոցում մոտ երկու ժամ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info