Պատրաստեք վիեննական ծեծած միս հետևյալ բաղադրատոմսով
Վիեննական ծեծած միս շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Այս բաղադրատոմսը տնական ծեծած մսի և շնիցելի միասնություն է:
Վիեննական ծեծած միս շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Այս բաղադրատոմսը տնական ծեծած մսի և շնիցելի միասնություն է:
Ստեյկը ծեծել, աղ, պղպեղ անել, ձուն մի քիչ հարել: Յուրաքանչյուր ստեյկը սկզբում ալյուրի մեջ թաթախել,հետո ձվի, վերջում էլ պաքսիմատի: Պաքսիմատն օգտագործում են, որպեսզի կեղև առաջանա և ուտեստը հյութեղ մնա: Այն հեշտ է պատրաստել տնային պայմաններում: Հացի կտորները չորացնել ջեռոցում, այնուհետև մսաղացով աղալ: Տապակել երկու կողմից ուժեղ կրակի վրա, հետո կրակը թուլացնել:
Информация об авторе Алена Годунова