Պատրաստեք տոնական ուտեստ խոզի մսով եվ խնձորով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏՈՆԱԿԱՆ ՈՒՏԵՍՏ ԽՈԶԻ ՄՍՈՎ ԵՎ ԽՆՁՈՐՈՎ Հայկական Մսով ուտեստ է:
ՏՈՆԱԿԱՆ ՈՒՏԵՍՏ ԽՈԶԻ ՄՍՈՎ ԵՎ ԽՆՁՈՐՈՎ Հայկական Մսով ուտեստ է:
Խնձորները լվանալ, կարելի է մաքրել, կարելի է թողնել կեղևով, այդպես ավելի գեղեցիկ է: Միջուկը հեռացնել, բաժանել շերտերի: Միսը դնել տապակի մեջ, աղի և պղպեղի խառնուրդը տրորելով քսել վրան: Մսի վրա շարել խնձորի կտորները: Տապակը ծածկել փայլաթիթեղով և դնել ջեռոցը: Եփել 1-1.5 ժամ տաք ջեռոցում: Հանել, կտրատել հավասար շերտերով, մատուցել խնձորի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info