Պատրաստեք տնական ապուխտ հետևյալ բաղադրատոմսով
Տնական ապուխտ շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Տնական ապուխտ շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Օգտագործվում են հավի ոչ միայն կրծքամիսը, այլև «մուգ» միսը: Ոչ խոշոր կտրատել, համեմել աղով, պղպեղով, կտրատած սխտորով, համեմունքներով և ժելատինով: Լավ խառնել և թողնել 15-20 րոպե: Կտրել ջեռոցի համար նախատեսված թաղանթը, միսը լցնել մեջը, թելով կապել ծայրերը: Դնել մետաղյա բանկայի մեջ և եփել 190°С ջեռոցում մոտ մեկ ժամ: Բանկան դնել տապակի մեջ, որ առաջացած ավելորդ հեղուկը չթափվի: Եփվելուց հետո թողնել հովանա, դնել սառնարանի մեջ: Հաջորդ օրը հանել, ազատել թաղանթից: Մատուցելիս կտրատել ոչ շատ բարակ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info