Պատրաստեք տավարի միս տխեմալիով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏԱՎԱՐԻ ՄԻՍ ՏԽԵՄԱԼԻՈՎ Վրացական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՏԱՎԱՐԻ ՄԻՍ ՏԽԵՄԱԼԻՈՎ Վրացական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Տավարի միսը կտրատել, լվանալ, աղ անել, դնել տաք թավայի մեջ և տապակել բոլոր կողմերից: Հետո տեղափոխել կաթսայի մեջ, վրան լցնել տապակելուց հետո մնացած յուղը, մի քանի գդալ ջուր, փակ կափարիչով եփել մինչև փափկի: Վերջում ավելացնել օղակաձև կտրատած սոխը, որը նախապես փոքր-ինչ պետք է շոգեխաշել տխեմալիի ջրով: Կրակից վերցնելուց առաջ ավելացնել մանր կտրատած սամիթ, համեմ, ծեծած հատիկ պղպեղ և խառնել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info